هنرستان هوشمند فنی و حرفه ای علم و تکنیک

معرفی هنرستاندرباره هنرستان فنی و حرفه ای علم و تکنیک

هنرستان فنی و حرفه ای پسرانه ی هوشمند علم و تکنیک در سال 1384 با هدف توسعه علم آموزی و کمک به افزایش سطح آگاهی و دانش نوجوانان هنرجو در منطقه هفت آموزش و پرورش شهر تهران تاسیس گردید.این واحد آموزشی شامل رشته های شبکه و نرم افزار رایانه (کامپیوتر)، معماری داخلی، حسابداری و پویانمایی(انیمیشن) است. هنرستان فنی حرفه ای واقع در منطقه ۷ آموزش و پرورش ، دارای محیطی آرام و بانشاط بوده و لذا توانسته است دراین سالها با استعانت از خداوند متعال و همکاری کادر دلسوز و دبیران مجرب، تعدادی زیادی از هنرجویان را وارد دانشگاهها، موسسات آموزش عالی و بازرا کار نماید.
هنرستان هوشمند فنی و حرفه ای علم و تکنیک

افراد متخصص

بهره گیری از افراد متخصص در زمینه آموزش

تجربه بزرگ

تجربه آموزش از سال 1384

متعهد به کیفیت

بیشترین خروجی در بهترین دانشگاه های کشور

ویژگی های هنرستان فنی و حرفه ای علم و تکنیک

پروژه های انجام شده برای مشتریان
2340 +
فارغ التحصیلان
18 +
سالها تجربه در زمینه آموزش
70 +
جوایز کسب و کار و مشاوره برنده جهان

چرا باید در علم و تکنیک ثبت نام کنیم؟

هنرستان فنی حرفه ای علم و تکنیک واقع در منطقه ۷ آموزش و پرورش ، دارای محیطی آرام و بانشاط بوده و لذا توانسته است دراین سالها با استعانت از خداوند متعال و همکاری کادر دلسوز و دبیران مجرب، تعدادی زیادی از هنرجویان را وارد دانشگاهها، موسسات آموزش عالی و بازرا کار نماید.

تنوع رشته ها، متناسب با علایق و استعدادهای مختلف

یادگیری فعال (کلاس، کارگاه و تجربه ی عملی)

تضمین اشتغال (انتخاب آگاهانه ی شغل و بازارکار)

آموزش علمی، عملی و کاربردی

کسب مهارت در کارآفرینی، خود اشتغالی و درآمدزایی

آموزش مجازی

Eng-Lofti

لذت یادگیری، فرد را به یادگیرنده ای فعال برای تمام عمر تبدیل میکند. در درون هر استاد بزرگ، استاد بزرگتری نهفته است که فقط افراد توانا آن را کشف می کنند.

حمید لطفی
مدیریت هنرستان